В областта на климатизацията, вентилацията и отоплението Кейбъл Ком започна развитието си през 2007 година. Специализираме се в доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на хладилна и климатична техника.

Верни на идеята си за пълен инженеринг във всички области в които се развиваме, в Кейбъл Ком предлагаме цялостни решения в следните области:

  • Проектиране, доставка и монтаж на климатична техника;
  • Системи за енергийна ефективност на базата на интеграцията на фотоволтаични и климатични системи;
  • VRF системи. Централизирана климатизация на обществени, административни и промишлени сгради;
  • Консултация и решения според нуждите на клиента за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и апартаменти;
  • Вентилационни системи в производствени помещения;
  • Профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.

В сътрудничество с Булклима ЕООД фирмата ни използва техниката на водещия японски производител FUJITSU GENERAL Ltd. – Japan. FUJITSU GENERAL е от най-известните и реномирани японски производители на битови климатици и съоръжения за централна климатизация на сгради. Продуктите й са позиционирани в най-високия клас с доказано отлично качество и съобразени с регионалната пазарна конкуренция. Подробна информация за търговската марка и артикулите й може да откриете в презентационно-каталожния сайт за България www.fujitsu-general.bg.

За Кейбъл Ком ЕООД предлагането на извънгаранционен сервиз е ключов момент в обслужването на клиентите. По този начин ние гарантираме максимално дълъг живот на техниката и оптимален комфорт и икономичност.

На последно място в представянето тук, но не на последно място като привлекателност на продукта ни са изключителните ЦЕНИ на техниката предлагана от нашата фирма. Това е един от акцентите във всички дейности на компанията ни.